Rakentaminen
Puhtaat pinnat kustannustehokkaasti ja nopeasti

Tarjoamme kohteesi ja tilanteesi mukaan järkevimmän puhdistusmenetelmän

Ei enää puhdistamalla pilattuja pintoja

 • Ei kosteusvaurioita – Kuivajäällä saadaan puhdistettua tarvittavat kohteet vedettömästi sisältä ja ulkoa
 • Tyytyväinen asiakas – Roiskeet, valumat, epäsiistit yksityiskohdat pois tehokkaasti
 • Pintojen säilyminen ehjänä – Kohteen mukaan voidaan valita pinnan ehjänä pitävä puhdistusmenetelmä


Miksi vaivautuisit välittämään pintojen puhtaudesta?

Uudisrakentamisessa luovutusvaiheessa harmilliset roiskeet ja sotkut voivat pilata asiakastyytyväisyyden ja pahimmassa tilanteessa aiheuttaa hyvityslaskuja. Kuivajää-puhallus on oiva tapa hoitaa pinnat puhtaaksi ja samalla varmistaa että asiakkaasi on tyytyväinen ja maineesi pysyy hyvänä. Kustannustehokkuutta vaativissa kohteissa voidaan käyttää hiekkapuhallusta, soodapuhallusta, lasipuhallusta tai ihan perinteistä painevesipesua.

Näin pääset alkuun

 • Ota yhteys – Tämä antaa meille mahdollisuuden ymmärtää tarpeesi ja tavoitteesi

 • Kartoitamme tilanteesi – Näin pystymme tarjoamaan sinulle kustannustehokkaimman ja parhaiten tilanteeseesi sopivan puhdistusmenetelmän

 • Nauti puhtaudesta – Tunne ylpeyttä puhtaista pinnoista ja nauti pitkän aikavälin kustannussäästöistä

Rakennusteollisuuden kohteita


 • Rakennusteollisuus
  • Maalin ja tasoitteenpoistot
  • Julkisivujen puhdistukset
  • Mikrobivauriot
  • Palkistojen puhdistukset
  • Villajäämien poistot

Näin me autamme sinua rakentamiseen liittyvien pintojen puhtaudessa


Me Pohjolan Erikoispinnalla tiedämme, että todennäköisesti etsit rakennuskohteesi puhdistusta mahdollisimman kustannustehokkaalla tavalla ja stressittömästi. Onnistuaksesi tuossa sinun tulee valita aina kohteeseesi parhaiten soveltuva puhdistusmenetelmä.

Ongelmana on usein uudisrakentamisessa roiskeiden puhdistaminen ja korjausrakentamisessa erilaisten homeiden, asbestin tai muiden haitta-aineiden puhdistaminen tehokkaasti pinnoilta tai vaikkapa maalin poistaminen tehokkaasti. Näistä seuraa usein kustannuspaineiden aiheuttamaa stressiä ja epävarmuutta siitä mikä pinta olisi järkevintä puhdistaa milläkin tavalla.

Me uskomme vahvasti että puhdistamisen ei tule olla mitenkään iso peikko rakennusprojekteissa, vaan valitsemalla oikeanlaisen puhdistusmenetelmän oikea-aikaisesti säästät kokonaiskuluissa ja stressin määrässä ja voimavarasi kohdistuu oikeasti tuottavaan työhön.

Ymmärrämme, että perinteisillä menetelmillä puhdistaminen on aikaa vievää ja rakennusmiesten käyttäminen puhdistuksessa voi aiheuttaa pitkässä juoksussa tyytymättömyyttä, joka näkyy helposti lisääntyneinä sairauspoissaoloina.

Siksi me olemme erikoistuneet hoitamaan pintojen puhdistuksen aina kohteen mukaisesti mahdollisimman kustannustehokkaasti. Tarjoamme puhdistusmenetelminä kuivajääpuhallusta, hiekkapuhallusta, soodapuhallusta, lasipuhallusta tai perinteistä painevesipesua.

Pääset alkuun ottamalla yhteyttä, jotta voimme kartoittaa sinun tilanteesi ja siten tarjota tavoitteesi ja tilanteesi mukaan järkevimmän puhdistusmenetelmän.

Unohda se hidas ja stressaava omien miesten käyttäminen puhdistamiseen ja hoida paikalle alan ammattilaiset ja voit kohdistaa omat resurssisi olennaiseen.

Palvelut

Kuivajääpuhallus
Soodapuhallus
Lasipuhallus
Hiekkapuhallus
Painepesut
Höyrypesut
Kuivajään myynti
Kattojen pesut
Kattojen pinnoitukset


×

Hae palveluja toimialaltasi